Despre noi

TDP Financing Hub

Cu o oferta integrata de servicii de consultanta in afaceri, dezvoltare, optimizare si finanțare, TDP ofera clientilor oportunitatea de a-și atinge potentialul maxim. Identificam problema si gasim solutia. Fie ca vorbim de alegerea unei viziuni de dezvoltare sau de problemele de la firul ierbii, precum integrarea furnizorilor, leadership-ul proiectului, alegerea finantarii potrivite, optimizarea unui flux tehnologic, gasirea furnizorilor potriviti, avem solutia.

Nu stim sa facem „business as usual”. Gasim la fiecare pas solutii inovatoare si, cand este cazul, citim si ganduri. Alegem provocarea de a gasi noi piete si de a bate drumurile nebatute. Suntem partenerul strategic de drum lung.

Experienta noastra

15 ani de experienta in consultanta de afaceri
100%
+ 1 miliard de lei granturi aprobate
97%
+ 500 de proiecte dezvoltate
90%
133 de firme pregatite pentru export si promovate international
100%

TDP a fost initiatorul si fondatorul ACRAFE, un vector de opinie a consultantilor in negocierea cu autoritatile de management pentru optimizarea functionarii fondurilor europene. Avand in vedere ca dialogul cu autoritatile de management este un element esential pentru implementarea si succesul proiectelor, in cei 14 ani de functionare, ACRAFE a lansat peste 1000 de propuneri de eficientizare a absorbtiei fondurilor europene. Astazi, cu peste 60 de membri, asociatia este vocea reprezentativa pe piata consultantei specifice pentru accesarea fondurilor europene.

Marian Dobrila, Director Dezvoltare

Marian Dobrila

2007

Lansare

Pioneri pe piata de consultanta a fondurilor europene, am pornit la drum cu o experiență anterioara în domeniul financiar-bancar și scriere de proiecte pentru a sprijini dezvoltarea economică a mediului public și privat prin accesarea de finantari nerambursabile. Am contribuit la dezvoltarea legislației naționale pentru reglementarea absorbtiei de fonduri europene si am susținut înființarea primei asociații profesionale din domeniu.

2014

Specializare

Oferim consultanță pe proiecte mari, cu potențial economic și social, care ne pun în valoare înțelegerea avansată a pieței și a potențialului de dezvoltare a afacerilor. Am lansat pachete de consultanta integrate, care pot include proiectare, optimizarea fluxurilor si transferul tehnologic, soluții pentru reducerea impactului asupra mediului si energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice.

2021

Extindere

Amarillys Holding, un partener care impartaseste pasiunea noastra pentru inovare, dar si angajamentul nostru fata de o abordare etica si umanista, a intrat in acționariatul TPD. Datorita acestui parteneriat am lansat brand-ul TDP Business Hub prin care oferim o gama completa de servicii de consultanța pentru finantarea integrata a proiectelor, incluzand accesul la investitori și împrumuturi pentru acționari, dezvoltare si optimizare.

„Am investit intr-o afacere foarte promitatoare, dezvoltata 100% local. Speram ca TDP Partners va continua parcursul excelent alaturi de noi ca actionari pentru a deveni una dintre povestile antreprenoriale de referinta din Europa de Est”, a declarat Dr. Raed Sarhan, partener Amarillys.

Portofoliu


Infiintarea si modernizarea a peste 200 de unitati de productie din industriile alimentara, usoara, grea si constructii


Conceperea de proiecte de cercetare-dezvoltare-inovare pentru beneficiari publici si privati : INFLPR, IFIN


8 proiecte strategice ale Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii in valoare de peste 44 de milioane de euro


Participarea la targuri sub pavilion national la Dubai, Nuremberg, Shanghai, Budapesta, Istanbul si Kuala Lumpur.


Infiintarea a doua centre de afaceri pentru export in regiunile Nord-Est şi Muntenia Sud.


Realizarea Strategiei de Specializare Inteligenta a Regiunii Sud-Muntenia, 2007-2013 si 2014-2020


Proiecte pentru productia energiei regenerabile din surse solare, eoliene si biomasa in valoare de 80 de milioane euro


Dezvoltarea de clustere in domeniul biotehnologiilor, industriei alimentare, productiei de mobila si IT&C

Valorile noastre

Incredere

Fundatia firmei.

Pasiune

Ne plac provocarile. Ne hranim cu adrenalina deciziilor rapide, care ne pun in valoare. Ne mobilizam contra cronometru. Odata stabilita tinta, suntem de neoprit. Suntem o echipa de antreprenori.

Inovare

Suntem dedicați dezvoltarii continue, atat celei profesionale, cat și celei personale. Ancorati de expertiza acumulata in peste 17 ani, lasam creativitatea sa ne indrume catre excelenta. Provocam limitele, cream noi modele si schimbam paradigmele.

Impact

Avem claritatea de a dezvalui potentialul, atat in interiorul firmei, cat si in exterior. Integram resurse, idei si experienta pentru a-l amplifica. Suntem forta motrice care-l conduce catre impactul maxim.

FOTOGRAFIILE NOASTRE

Clientii nostri