DEZVOLTAREA ECHIPEI TALE PRIN COACHING ȘI MINDFULNESS

Indiferent de cât de mare sau cât de mica este firma ta, ești nevoit să lucrezi în echipe, fie că este vorba de un departament, fie că este vorba despre echipe formate în funcție de proiecte. De cele mai multe ori, ai învățat că lucrul în echipă este important la muncă, pentru că noi nu suntem învățați cum să facem acest lucru nici în școală, nici în societate. Mai mult, este esențial să ne facem vocea unică auzită la nivel individual sau la nivelul grupului.

Putem obține prin metode de coaching individual și de echipă, care au fost testate și și-au dovedit eficiența, abilitățile și atitudinile necesare pentru îndeplinirea unui set de obiective profesionale. Nu numai atât, ne putem reconecta la noi înșine, pentru a putea oferi cea mai bună versiune a noastră în mediul de lucru. De aceea, oferim programe de training care ajută angajații să aibă grijă proactiv de sănătatea lor mentală și să-și crească reziliența.

Dacă ești antreprenor, știi că rezultatele pe care le poți obține depind în mod direct de cât de bune sunt echipele cu care lucrezi. Iar pandemia a condus la generalizarea lucrului la distanță în multe firme, ceea ce a determinat slăbirea legăturii dintre oameni și a afectat eficiența echipelor. Lucrul la distanță ne-a făcut să apreciem mai mult calitatea relațiilor dintr-o organizație.
Simona David Crisbășanu, Coach, Partener TDP Partners

Pentru a obține rezultate mai bune, este esențial să ne gândim, pe lângă o bună organizare, la:

o comunicare mai bună,
relații mai bune
spirit de echipă.

De ce să aleg acest serviciu?

Coachingul individual și de echipă îți va fi de folos, dacă te confrunți cu următoarele situații:

 Ești manager și îți dorești să lucrezi mai bine cu echipa ta

 Îți dorești să ajungi să formezi o echipă motivată, dintr-un grup de oameni cu care lucrezi

 Ai deja o echipă, dar aveți nevoie să vă rezolvați conflictele sau să comunicați mai bine

 Perioada pandemiei a dus la distanțarea oamenilor și aveți nevoie să vă reconectați

 Îți dorești să crești oamenii și să-i păstrezi pe cei mai buni în organizația ta

Ce facem?

În coaching, pornim de la faptul că tu, în calitate de client, poți găsi răspunsurile / soluțiile cele mai bune pentru tine – individual și împreună cu echipa ta. Este posibil să nu le vezi de unul singur, dar coachul te va ajuta să le descoperi prin întrebările potrivite. Sesiunile de coaching pot avea loc săptămânal, la două săptămâni sau lunar, în funcție de stadiul de dezvoltare al echipei.

În procesul de coaching, punem accent pe:

Ce îți dorești, prin definirea clară a obiectivelor

Ce funcționează deja

Aplicarea acțiunilor în practică

Ce înveți pe parcurs și cum poți valorifica aceste lecții

Cât de lung este procesul de coaching?

Atunci când îți dorești să te clarifici într-o anumită situație, să te deblochezi pe o anumită temă, este posibil ca o sesiune de coaching să fie suficientă. Dacă îți dorești să dezvolți o echipă, atunci acesta este un obiectiv în sine, care poate fi atins pe parcursul unui proces care poate dura intre 6 – 12 luni, în funcție de mai mulți factori.

Expertiza și mentorat

În funcție de nevoile tale și ale echipei, putem să apelăm la experți și mentori care să intervină la fix în procesul de dezvoltare al echipei.

Vreau să discutăm despre serviciile de coaching și mindfulness

COACHING ȘI MINDFULNESS