INTERVIU Marian Dobrila, vicepresedinte ACRAFE: Fondurile europene 2014-2020 vor fi mai usor de absorbit decat cele aferente programarii anterioare

Marian Dobriladeține funcția de vicepreședinte al ACRAFE din 2011, fiind coordonatorul activități principalei asociații a consultanților specializați în accesarea și absorbția fondurilor europene. Are un rol important în activitatea de reprezentare a ACRAFE în relația cu autoritățile de management a fondurilor europene, fiind inițiator și susținator a numeroase propuneri de îmbunătățire a cadrului de reglementare și implementare pentru aceste fonduri.

Este, de asemenea, și inițiatorul PACT-ului societății civile românești pentru fonduri europene, inițiativă care își propune să coordoneze acțiunea în comun a principalilor actori ai societății civile prezenți în procesul de absorbție: companii de consultanță, sindicate, patronate, ONG, instituții de învatămant.

Finanțare.ro:  Susțineți ca în urma unui audit al Comisiei Europene mai multe companii din România vor trebui să restituie fondurile europene primite deja. Este totuși posibil așa ceva? Care ar fi motivele principale pentru care s-a ajuns la o asemenea decizie?

Continua http://www.finantare.ro/interviu-marian-dobrila-vicepresedinte-acrafe-fondurile-europene-2014-2020-vor-fi-mai-usor-de-absorbit-decat-cele-aferente-programarii-anterioare.html