SERVICII DE CONSULTANTA INTEGRATE ALL ACCESS

Pe o piață cu servicii de consultanță din ce în ce mai complexe, știm că cel mai greu lucru pentru o firmă este să găsească și să gestioneze toți furnizorii și experții necesari pentru a transforma o idee în realitate. Cale de 15 ani și 600 de proiecte în valoare de peste 1 miliard de euro am fost pentru clienții noștri partener de drum lung. Am citit printre rânduri nevoi neclar exprimate, am adus la lumina strategia cea mai potrivita si am sprijinit implementarea ei. Am fost și accelerator de soluții, când termenele nu erau negociabile.

De cele mai multe ori însă, barierele au venit din partea autorităților, așa că a fost nevoie să milităm pentru a schimba o reglementare nefavorabilă. Nu ne-am oprit să căutăm vinovatul, nici nu ne-am ascuns în spatele lui ‘’nu se poate‘’. Am finalizat cu succes proiectele începute. Astăzi, pe baza experienței, oferim servicii integrate de consultanță, pentru că știm că este esențial pentru a prinde o oportunitate să aveți acces la informația potrivită la momentul potrivit și la serviciile potrivite la momentul potrivit.

ALL ACCESS

Nivelul 4

Valorifica potentialul de inovatie in cadrul firmei sau acopera intr-un mod inovator nevoile firmei

Consultanță în inovare și transfer tehnologic

Nivelul 5

Acceseaza noi piețe: naționale și internaționale

Servicii de internationalizare

Indicați-ne serviciile care va intereseaza pentru dezvoltarea firmei, iar noi va vom trimite rapid o ofertă de preț integrata

Contact & Servicii & Analiza