TDP Partners lansează All Access, servicii integrate pentru dezvoltarea afacerilor

Pe o piață cu servicii de consultanță din ce în ce mai complexe, știm că cel mai greu lucru pentru o firmă este să găsească și să gestioneze toți furnizorii și experții necesari pentru a transforma o idee în realitate. Este dificil de descifrat intenția din spatele mesajelor de vânzare, dar și de identificat calitatea reală a serviciilor promovate. Odată alegerea făcută, furnizorii de servicii nu integrează ofertele în sprijinul beneficiarul, dimpotrivă, concurează unul cu celălalt pentru a dovedi că dețin cel mai bun produs și își pasează responsabilitatea.

Cale de 15 ani și 600 de proiecte în valoare de peste 1 miliard de euro am fost pentru clienții noștri partener de drum lung. Fie că a fost vorba de industrie, agricultură, cercetare & dezvoltare & inovare, protecția mediului, energie, IT&C, comerț internațional, am lucrat umăr la umăr să transformăm proiectele în realitate.

Am citit printre rânduri nevoi neclar exprimate, am inventat soluții și am gestionat relația cu furnizorii, când aceștia nu reușeau să colaboreze. Am fost și accelerator de soluții, când documentele și informațiile veneau în ultimul moment sau nu veneau deloc, iar termenele nu erau negociabile. De cele mai multe ori însă, barierele au venit din partea autorităților, așa că a fost nevoie să milităm pentru a  schimba o reglementare nefavorabilă.

Nu ne-am oprit să căutăm vinovatul, nici nu ne-am ascuns în spatele lui ‘’nu se poate‘’, ci am finalizat cu succes proiectele începute. Astăzi, pe baza experienței, oferim servicii integrate de consultanță, pentru că știm că este esențial pentru a prinde o oportunitate să aveți acces la informația potrivită la momentul potrivit și la serviciile potrivite la momentul potrivit. Am selectat cei mai buni furnizori de servicii de pe piață pentru a completa oferta deja existentă și garantăm pentru ea. Nu ezitați să testați acest produs inovator.

Lasă un comentariu