Consultanță pentru obtinerea de fonduri nerambursabile

Vrei sa îți dezvolți afacerea cu ajutorul fondurilor nerambursabile?

Fie ca esti la inceput de drum sau antreprenor cu experienta, te sprijinim sa obtii finantarea nerambursabila pentru a face urmatorul pas in dezvoltarea afacerii tale. Acest tip de finanțări provin din surse externe, precum Uniunea Europeană, instituții guvernamentale și non-guvernamentale sau diverse asociații. În cazul acesta, banii primiți nu vor fi restituiți, nici nu-i necesară plata unor comisioane sau dobânzi, însă implementarea proiectelor implică o documentație riguroasă si un timp de așteptare pentru aprobare de până la un an.

De asemenea, acest tip de finanțare vine la pachet cu o cofinanțare și o serie de condiții. Aceastea sunt o combinație între procentul de contribuție proprie și diverși indicatori necesar a fi îndepliniți după obținerea finanțării propriu-zise: locuri de muncă create/menținute, cifră de afaceri înregistrată, părți sociale, garanții etc. Puteți conta pe noi în toate etapele de dezvoltare a proiectului, de la idee la implementare și monitorizare. De asemenea, identificăm și integrăm partenerii necesari în proiect.

In ultimii 6 ani, am dezvoltat impreuna cu echipa TDP un proiect foarte complex, Centrul Vascular Oradea. Am intampinat multe provocari, intarzieri, dar impreuna am reusit sa le depasim si astazi ne putem vedea visul implinit. Datorita dezvoltarii unui laborator de imagistica prin acest proiect, clinica noastra a devenit partenerul Universitatii Oradea. De asemenea, am devenit partenerii liceelor sanitare, ca baza de practica medicala. Toate aceste activitati ne ofera o mai mare deschidere catre programe de cercetare si prestigiu intregii echipe. In plus, succesul parteneriatului de pana acum ne-a dat curajul sa ne gandim la un proiect mult mai mare, un centru oncologic, care a primit deja finantare pentru pregatire si va fi construit pana in 2025. Pentru proiectele de anvergura, datorita rigorii, atentiei, creativitatii si experientei, echipa TDP este partenerul potrivit.
Dr. Catalin Dorobantu, Centrul Vascular Venus Oradea

Ce include oferta noastră de servicii?

Oferim servicii integrate de consultanță, pentru că știm că este esențial pentru a prinde o oportunitate să aveți acces la informația potrivită la momentul potrivit și la serviciile potrivite la momentul potrivit.

Întocmirea Cererii de finanțare si a Planului de afaceri necesare depunerii proiectului de Investiții
Consultanță în elaborarea răspunsurilor aferente diverselor solicitări de clarificare
Consultanță în etapa de precontractare, premergătoare semnării contractului de finanțare
Asistență în elaborarea unor eventuale contestații (dacă situația este de asemenea natură)
Asigurarea managementului execuției investiției

VREAU SA DISCUTAM DESPRE OPORTUNITATEA ACCESARII DE FONDURI NERAMBURSABILE

fonduri nerambursabile