A venit timpul pentru energie. 3 din 6 mari scheme de finanțare pentru energia regenerabilă de peste 1,5 miliarde de euro sunt deja lansate sau propuse spre lansare chiar la început de 2024. 

România traversează în prezent un val semnificativ de finanțări nerambursabile pentru proiecte de producție de energie fotovoltaică, eoliană sau de hidrogen; achiziții și construcții instalații de stocare; producție și reciclare de panouri fotovoltaice sau de baterii, marcând una dintre cele mai prolifice perioade din 2007 încoace. Având în vedere oportunitatea fără precedent, tranziția către surse de energie regenerabilă și promovarea inițiativelor de reciclare sau reutilizare nu sunt doar imperative etice, ci și decizii de afaceri inteligente.

Cele șase scheme de finanțare majore pentru investiții în energia verde pun la dispoziția întreprinderilor în 2023-2024 peste 1.5 miliarde de euro:

Dacă doriți o analiză detaliată personalizată a soluțiilor potrivite de finanțare pentru firmă, TDP Energy Hub vă stă la dispoziție.